VIKARNI EPISKOP JOVAN, DISELDORF, NOVOSTI

Dečije igre bez granica – Diseldorf

Blagoslovom Njegovog Preosveštenstva episkopa humskog Gospodina Jovana u nedelju, 8. maja 2022. godine održana je druga u nizu manifestacija posvećena najmlađim članovima naše crkve.

I ovog puta smo imali tu čast i veliku radost da veliki broj dece učestvuje u raznoraznim aktivnostima prilagođenih njihovom uzrastu. Deca su ove nedelje mogla da svoje sposobnosti i sreću okušaju u igrama koje su i odrasle mogle da vrate u detinjstvo. Program je bio jako raznovrstan, između ostalih igrica istakle su se svima poznate školice i bacanje klikera, preskakanje lastiša, fudbal, odbojka, bacanje obruča, hvatanje balončića, itd. Deca su zaista uživala u svim nadmetanjima i nakon toga su mogla da se počaste kokicama u crkvenoj porti i da zajedno sa svojim članovima porodice nastave druženje u popodnevim časovima.

I ovog puta svoju duboku zahvalnost izražavamo organizatorima programa, gospodinu Ivanu Đorđeviću i gospođama Biljani Vlahović i Andrijani Stevanović ali i svim dobrim ljudima koji su učestvovali u istom, a bilo ih je zaista mnogo. Hvala i Kolu srpskih sestara i svim divnim ženama koje su i ovu nedelju ispratile u svom radnom duhu, nesebično se davajući i učestvujući posredno u programu. Nadamo se da će se ovaj niz aktivnosti za naše najmlađe nastaviti uspešno i da je ovo tek uspešno najavljen početak i uvertira u još lepše dane koji su pred nama i našom decom.