ВИКАРНИ ЕПИСКОП ЈОВАН, ДИСЕЛДОРФ, НОВОСТИ

Дечије игре без граница – Диселдорф

Благословом Његовог Преосвештенства епископа хумског Господина Јована у недељу, 8. маја 2022. године одржана је друга у низу манифестација посвећена најмлађим члановима наше цркве.

И овог пута смо имали ту част и велику радост да велики број деце учествује у разноразним активностима прилагођених њиховом узрасту. Деца су ове недеље могла да своје способности и срећу окушају у играма које су и одрасле могле да врате у детињство. Програм је био јако разноврстан, између осталих игрица истакле су се свима познате школице и бацање кликера, прескакање ластиша, фудбал, одбојка, бацање обруча, хватање балончића, итд. Деца су заиста уживала у свим надметањима и након тога су могла да се почасте кокицама у црквеној порти и да заједно са својим члановима породице наставе дружење у поподневим часовима.

И овог пута своју дубоку захвалност изражавамо организаторима програма, господину Ивану Ђорђевићу и госпођама Биљани Влаховић и Андријани Стевановић али и свим добрим људима који су учествовали у истом, а било их је заиста много. Хвала и Колу српских сестара и свим дивним женама које су и ову недељу испратиле у свом радном духу, несебично се давајући и учествујући посредно у програму. Надамо се да ће се овај низ активности за наше најмлађе наставити успешно и да је ово тек успешно најављен почетак и увертира у још лепше дане који су пред нама и нашом децом.