VUPERTAL, NOVOSTI

Vaskrs – Vupertal

Bogoslužbeni krug Stradalne sedmice i prvih dana Vaskrsa služen je u uobičajenom rasporedu. Najveći broj vjernih uzeo je aktivnog učešća u bogosluženjima na sam dan Vaskrsenja Hristovoga.

Najaktivniji članovi naše parohije potrudili su se da u praznične dane Vaskrsenja Hristovog budu uneseni i takmičarski i umjetnički elementi praznovanja. Pored igara sa jajima za djecu, takmičarsku sreću okušali su i odrasli. Sve mališane poklonima su obradovali naši dragi parohijani Đorđe i Jasna Trajković, vlasnici Orden Balkan Šopa iz Vupetrala. Najuspješniji takmičari obradovani su i dodatnim nagradama.

Najuspješniji takmičar u dječijoj kategoriji bila je Anastasija Miljatović, a u kategoriji odraslih Zdravko Božić. Za najljepše oslikano jaje na izložbi sa ubjedljivo najviše glasova izabrano je jaje Ivana Deljanina.

Ne zaboravljajući da naglasimo da smo posebno zahvalni svim parohijanima koji su uložili trud da dan Vaskrsenja bude na radost svima, pozdravljamo sve riječima radosti i nade: Hristos Vaskrse!